We maken de mooiste rozen en gerbera’s van de wereld! Help jij ons mee?

Allround collega in onze veredelings- en showkassen

Wie zoeken we?

Om onze producten de beste start te geven, zoeken we een young professional met een passie voor bloemen en planten. Je steekt graag je armen uit de mouwen, houdt van een afwisselende werkomgeving en kan goed in teamverband werken.

Wat ga je doen?

Bij ons op de kwekerij in de Kwakel wordt je onderdeel van ons teeltteam met expertise op het gebied van planten. Omdat we veel verschillende werkzaamheden hebben die verschillend door het jaar naar voren komen, heb je afwisselend werk gedurende het hele jaar. Je kunt hierbij denken aan gewaswerkzaamheden, jonge planten productie, veredelingswerkzaamheden en/of meewerken op de afdeling transport.

Wie zijn we?

We zijn een familiebedrijf actief in veredeling en vermeerdering van rozen en gerbera’s. Vanuit onze vestiging in de Kwakel leveren we onze planten wereldwijd. We hebben een passie voor alles wat groeit en bloeit en onze uitdaging is om voor onze klanten de meest succesvolle roos- en gerbera rassen te ontwikkelen.

Wat is jouw achtergrond?

-       Je hebt een afgeronde MBO opleiding;

-       Je vindt het leuk om met planten en bloemen bezig te zijn;

-       Je bent een teamspeler.

Wat bieden we jou?

We bieden een afwisselende werkomgeving met groeimogelijkheden naar de toekomst. Je wordt opgeleid door onze collega’s uit het teeltteam en er is volop ruimte om je verder te ontwikkelen op één van onze afdelingen.

 

Is je interesse gewekt? Neem dan contact op met Jeltina via 0297 383 444 of werken@schreurs.nl