De leukste bijbaan bij jou in de buurt!

Wil jij wat bijverdienen op de zaterdagen en in de vakanties? Ben jij 15-18 jaar en heb je zin om aan de slag te gaan in een gloednieuw scholierenteam? Kom werken bij Schreurs!

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag op onze kwekerij. Wij veredelen rozen en gerbera’s, dit betekent dat wij nieuwe soorten ontwikkelen. Deze nieuwe soorten verkopen wij als jonge plantjes aan onze klanten. Samen met het team hou jij je bezig met alle voorbereidende werkzaamheden, zodat onze jonge planten zo goed mogelijk kunnen groeien.

Wanneer?
Je werkt op zaterdag van 07:00 uur tot 12:00 uur, dus je houdt genoeg tijd over voor sportwedstrijden of leuke dingen doen met je vrienden. Wil je wat bijverdienen in de vakanties? Dat kan uiteraard ook.

Wat krijg je ervoor terug?
Natuurlijk staat er wat tegenover al je harde werk. Je krijgt een lekker salaris en daarnaast hebben we een speciale bonusregeling, zodat je bovenop je basisuurloon extra bij kunt verdienen. Handig als je aan het sparen bent voor een nieuwe smartphone of een scooter.

Lijkt het je wat om bij ons aan de slag te gaan? Stuur je naam, leeftijd en telefoonnummer naar werken@schreurs.nl of loop een keer bij ons naar binnen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

×