Marketing en Communicatie

Wie zijn we?

Wij zijn een veredelings- en vermeerderingsbedrijf van rozen en gerbera’s. Vanuit ons hoofdkantoor in Nederland zijn we wereldwijd actief. Zo verkopen we planten in méér dan 100 landen. Wij hebben een passie voor de mooiste bloemen en zijn toegewijd om de meest succesvolle roos- en gerbera rassen te ontwikkelen en vermarkten.

Wat zoeken we?

Om onze producten in een goed daglicht te zetten, zoeken we een nieuwe collega voor onze marketing en promotie. Jij moet uitstekende communicatievaardigheden hebben en gaat ons product, dienst, merk en organisatie promoten richting klanten, prospects, agenten en influencers.

Wat ga je doen?

Jij zet jouw creativiteit in voor alle marketing activiteiten, zoals reclamecampagnes, promotiemateriaal, internationale beurzen en relatiedagen. Je ontwikkelt zelfstandig marketing plannen, markt- en klantonderzoeken en voert ze ook uit. Daarnaast ontwikkel je promotiemateriaal, onderhoud je onze sociale media/websites en beheer je onze huisstijl. Jouw contactuele vaardigheden zet je in voor contact met klanten, leveranciers (grafische vormgevers, reclamebureaus, …) maar bijvoorbeeld ook de pers. Je drukt je uitstekend uit in het Nederlands en Engels, beheersing van Spaans is een pré. 

Wat is jouw achtergrond?

Je hebt een commerciële of marketing HBO opleiding afgerond, of je hebt relevante werkervaring. We zoeken een organisator met een praktische hands-on mentaliteit, die van aanpakken weet. Werkervaring is een pré, maar niet noodzakelijk.

Wat bieden wij jou?

Een mooie kans om B2B te werken voor een internationale, innovatieve veredelaar van rozen en gerbera's, actief in meer dan 100 landen, met alle ruimte voor jouw eigen ideeën en initiatieven. Een gevarieerde functie met veel zelfstandigheid.

Contact 

Geïnteresseerd? Stuur jouw korte motivatie en c.v. naar annette@schreurs.nl